Cégbemutatkozó
Termékeink
Szolgáltatásaink
Kapcsolatfelvétel velünk
Letölthető ismertetők
Akciók
Gyakornoki program
Szolgáltatásaink


Makita szerszámgépszervíz A Villmotorok Drive Kft. telephelyén a kereskedelmi és szervíz tevékenység párhuzamosan folyik Nemcsak a nálunk vásárolt termékek, hanem mindenfajta elektromos motor, szerszámgép garancián túli szervízelését is vállaljuk.


CNC motor javítás tekercselés A Villmotorok Drive Kft. tevékenysége elsősorban CNC (pl. FANUC, OKUMA) és más ipari gépek; váltakozóáramú (AC) és egyenáramú (DC) villanymotorok felújítása; szervízelése; időszakos karbantartása; tekercselése; továbbá ipari daruk (pl. Abus, Demag) motorjainak javítása.


CNC szerszámgép főorsómotor-állórésze tekercselés, javítás után A szervízünk tevékenysége során számos különleges feladatokat ellátó berendezés működtetését végző villanymotor javítását végeztük el. Ilyen berendezések pl. az iparban használatos CNC (számítőgép vezérelt) szerszámgépek. Az ezekben található úgynevezett CNC főorsó-motor és főorsómotor-állórész (lásd: a képen vagy a galériában) javítása, tekercselése képezi vállalkozásunk egyik fő feladatát.


A Villmotorok Drive Kft szakembergárdája felkészült minden különleges, nagy precizitású berendezés villamos motorjainak javítására. Ezekben a gépekben igen különleges és megbízható villanymotorok találhatóak, melyek szervízelése nagy körültekintést igényel. (A képen egy Mazak gyártmányú CNC berendezés Mitsubishi szervómotorja láthat. A galériában megnézheti a CNC gép szintén Mitsubishi gyártmányú főorsó motorját is.)


Galériánkban egy CNC ipari gép FANUC villanymotorja és a tekercselésének; illetve egy egyenáramú (DC) villanymotor felújításának néhány munkafolyamata tekinthető meg:


Villanymotor tekercselés - FANUC CNC gép

A képek megtekintéséhez kattintson az ikonra!
(imagin )

Webterv: www.securinet.hu Villmotorok Drive Kft. H-5600 Békéscsaba, Corvin utca 34., Telefon/fax: +36 (66) 454-130